Brigi Fodrászat

KORALL HAJSTÚDIÓ

BRIGI FODRÁSZAT

Kecskeméten a Széchenyi városban.
Hajhosszabbítás többféle technikával, elérhető áron!!!

 
AMIT TUDNI SZERETNÉL :

Szilikonos mikrogyűrű eladó !!!

Eredeti európai póthajak kaphatók !!!


Brigi Fodrászat

Hajszín választás, hajfestés

A hajszín kiválasztásánál fotos szempont, hogy a haj színe előnyös legyen az archoz, a bőr színéhez.
A hajszínt nem párosítani kell a bőr tónusához, hanem kiegészíteni. Meg kell találni a bőrhöz, szemhez harmonizáló hajszínt.

Egyik praktikus besorolási rendszer alapját az évszakok jelentik. Minden egyes ember besoroható egy-egy színtipusba, ami lehet tél, tavasz, nyár, vagy ősz. Lebontható még kisebb egységekre, például tavaszból-őszbe, vagy télből-őszbe típusokra.
 
Tavasz típus: Törékeny alkat. Bőrszín világos, sápadt. Hajszín: a természetes szőke hajtól, a vöröses szőkéig. Szem: világos színű (kék, zöld, világos barna)
 
Nyár típus: Bőrszín tejszerű, rózsás. Hajszín: a sját természetes hajszínüket, csak egy-két árnyalattal világosítsák, és megmaradnak a hamvas szineknél. Szem: szürkés kék, világos kék, olajszürke, kékes zöld, vagy mogyoróbarna.
 
Ősz típus: Bőrszín: sárgás arany, gyakran szeplőkkel. Hajszín: vöröses (lehet répa vagy rézvörös). Szemszín: élénk, feltűnő (sugárzó világos kék, mély olvazöld, vagy aranyfoltos)
 
Tél típus: Bőrszín:áttetsző, porcelánszerű és hideg. Hajszín: általában kékes fekete, mélyfekete, vagy esetleg barnás fekete. Szemszín: ibolya szín, jegeskék, vagy barnás fekete.
 
Olyan színt válasszunk, amely igazodik hajfestési lehetőségeinkhez, azaz ha nem tudjuk rendszeresen, körülbelül négyhetente festeni hajunkat, akkor válasszunk hajszínünkhöz közel álló színt, hogy ne legyen túl feltűnő a lenövés.
 
Nemcsak hajfestés után, hanem előtte is érdemes pakolásokat alkalmazni. A hajfestés előtti napokban intenzívebben ápoljuk hajunkat, mert a pakolások és hajkondícionálók hatására, hajunk erősebbé válik, könnyebben magába szívja a festékanyagot, és tartósabb lesz.
 
Lehetőleg a hajfestés előtti napon ne mossunk hajat, mert a nagyon száraz hajat nem fogja be olyan erősen a festék, mint az enyhén zsírosat. A természetes védőréteg eltávolítása miatt a fejbőr érzékeny lehet.
 
Használjunk festett hajra javasolt sampont, illetve hajbalzsamot, amely segít megőrizni hajunk fényét, illetve kíméletesebben ápolja az igénybevett hajat.
 
Óvjuk hajunkat a napfénytől és a klóros víztől!
 
Ha több színt, esetleg melírt alkalmazunk, kevésbé feltűnő a lenövés, így nagyobb időközönként festhetjük hajunkat
 

Ammóniamentes hajfestés

  • A hajfestés tartós, hosszú időn át ragyogó hajszínt biztosít, tökéletesen fedi az ősz hajszálakat, nincs benne ammónia, allergiások is használhatják.
  • Minden hajfestékszíne, a divat hajszínek is 100% ban takarják az ősz hajat! Nem kell takarószínt használni!
  • Erősíti a haj szerkezetét.