Brigi Fodrászat

KORALL HAJSTÚDIÓ

BRIGI FODRÁSZAT

Kecskeméten a Széchenyi városban.
Hajhosszabbítás többféle technikával, elérhető áron!!!

 
AMIT TUDNI SZERETNÉL :

Szilikonos mikrogyűrű eladó !!!

Eredeti európai póthajak kaphatók !!!


Brigi Fodrászat

Hajhosszabbítás, hajdúsítás



Mikrogyűrűs hajhosszabbítás, mikrogyűrűzés

A mikrogyűrűzés tincses megoldás és nagyon esztétikus. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk, és rövid hajú hölgyek számára is kiválló eljárás. A mikrogyűrűzés a legjobb és a legkímélőbb megoldás, mivel a saját hajon nincs ragasztó, ezért a levételkor sem kell oldószert alkalmazni. A haj sem vegyszerrel sem hővel nem érintkezik. Fájdalommentes mind a felillesztés mind a levétel.
A mikrogyűrűzés módszere: A feltincsezett póthajat apró tincsenként rögzítjük a saját hajhoz egy apró gyűrű segítségével. Ez hajkímélő és gyors módszer.
2-3 hónap múlva könnyen eltávolítható.
 
 

Hőillesztéses hajhosszabbítás, ragasztás

A hőillesztés a hajhosszabbítás, hajdúsítás egyik legelterjedtebb módszere. Kényelmes viselet, szinte észrevehetetlen technika. Ez a technika minden hajtípusra ajánlható, rövid, akár 10 cm hajra is alkalmazható. Ez a legesztétikusabb hajhosszabbítási eljárás.
Hőillesztéses hajhosszabbítás módszere: A feltincsezett póthajat tincsenként egy hőillesztőgép segítségével, hőre kötő keratin vagy vax alapú anyaggal melegítjük a saját hajtincsekhez.
A póthajat a lenövéstől függően 3-4 hónap után le kell oldani és újrailleszteni.
 
 

Hajfelvarrás

A hajfelvarrás az egyik leghumánusabb és legelterjedtebb, vegyszermentes eljárás. Ezt a technikát minden hajtípusra ajánljuk, a saját hajnak min. 10-15 cm-esnek kell lennie.
Hajfelvarrás módszere: A saját hajból sorokban fonatot készítünk, majd láthatatlan és apró öltésekkel rögzítjük, rávarrjuk a feltresszelt póthajat gumis cérna segítségével.